top of page

Shadowhunters sæson 3A


Titel: Shadowhunters - the Mortal Instruments

Længde af episode (ca.): 42 min.

Genre: Drama, fantasy, romantik

Udgivelsesår: 2018

Adapteret af: The Mortal Instruments, af Cassandra Clare

Film manuskript: Ed Decter

Stjerner: 3/5

Shadowhunters

Jace har konstant hallucinationer, hvor han slår Clary ihjel, og det bliver sværere og sværere for ham at skelne mellem drømme og virkeligheden.

Magnus har svært ved at håndtere, at han ikke længere er ypperste Warlock i Brooklyn.

Simon får et mærkeligt brændmærke i panden af Elverdronningen, der gør nogle mærkelige ting . . .

*alle de andre karakterer eksisterer ligesom bare*

Og rundt omkring i New York forsvinder flere og flere mennesker, og dæmonen der står bag kidnapningerne, har Skyggejægerne aldrig set før.

Serien vs. bøgerne

ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Kære Freeform I har officielt taget min yndlingsserie voldtaget den, revet den i tusindvis stykker, limet de tilbageværende stykker sammen så de ikke længere passer sammen og præsenteret det stolt for verden.

Det eneste ved serien og bøgerne der minder om hinanden, er karakterene og de enkelte plotlines, de har valgt at tage fra de forskellige bøger, men hvad nytter det at tage de fantastiske plotlines, når du viser dem i helt forkerte rækkefølger, og vrænger dem til ukendelighed?

De bøger serien går ind over her er Engelns by, De Faldne Engles by og Den Himmelske Ilds by.

Cassandra Clare har lavet det her fantastiske univers, og det fantastiske univers er fantastisk, fordi det følger nogle bestemte retningslinjer, og har sine regler - ting der er mulige og ikke mulige i det. Ja det har Freeform set stort på og sagt: "Fuck det vi laver det om!" - HVILKET BARE IKKE FUNGERER!

Nogle af fejlene de har lavet, er selvfølgelig helt fra sæson 1 og 2 af, som at alle karaktererne er voksne hvilket vil sige, at de ville være blevet respekteret i Skyggejæger verdenen, men det bliver de overhovedet ikke. En anden ting er yin-fen´en, Isabell bliver afhængig af i sæson 2, hvilket slet ikke har nogle farlige bivirkninger, og slet ikke dræber hende lidt stille og langsomt...!

Og så er der i sæson 3, hvor Maryse mister sine runer, og hun bliver ved med at se sin familie. DER ER NOGET I HAR MISFORSTÅET FREEFORM! For når en Skyggejæger først mister sine mærker, bliver de udvist fra samfundet, og må altså ikke se deres familie igen!

Og afsløringen af hvem Magnus´ far var helt nonchalant! Det er en virkelig stor afsløring i Den Himmelske Ilds By!

Og så er der alle de dejlige karakterer, jeg elsker i bøgerne, men i serien har de ændret deres personlighed og motiver fuldstændigt, som Konsul Jia.

Og skuespillerne er så dårlige, og Clace scenerne er så cringe. Der er dog stadig Malec som på en måde er godt? For jeg kan godt lide skuespillerne sammen, men ikke hvordan deres storyline forløber?

Det er også lige blevet annonceret, at Shadowhunters ikke bliver fornyet til en fjerde sæson, hvilket jeg både er glad og trist over. For det dræber mig lidt, hver gang de ødelægger endnu en god ting fra bøgerne, eller ændrer det, men samtidig er jeg det lille barn med sin slikkepind, der bliver ved med at have troen på, at det kan blive bedre - for det er min yndlingsserie, og jeg vil så gerne se den blive vakt til live ord for ord! (Kan vi ikke nok bare, få dem der lavede filmen til at lave resten af serien??! PLEASE!!)

41 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Slangens Gave

bottom of page