top of page

Ghosts of the Shadow Market, Cassandra Clare & co.


Titel: Ghosts of the Shadow market

Forfattere: Cassandra Clare, Sarah Rees Brennan, Maureen Johnson, Kelly Link og Robin Wasserman

Sidetal: 624

Udgivelsesdato: 4. Juni 2019

Genrer: urban fantasy, YA

Sprog: engelsk

Forlag: Walker Books

Stjerner: 4/5

Ghosts of the Shadow Market

"Ghosts of the Shadow Market" er en ekstra bog til the Shadowhunter Chronicles, der følger Broder Zachariah (a.k.a. Jem Carstairs) igennem skyggemarkedet i søgen efter den tabte Herondale. Gennem bogen møder du årtiernes skift og kendte ansigter. De to sidste noveller ligger op til den afsluttende serie på the Shadowhunter Chronciles The Wicked Powers.

Cast Long Shadows

Året er 1901, og Broder Zachariah møder en uventet ven på skyggemarkedet, Matthew Fairchild. Matthew køber noget af en fe på skyggemarkedet, der får konsekvenser, han aldrig vil kunne tage tilbage og end heller fortælle hans parabaitai, James Herondale, om.

Every Exquisite Thing

I London 1901 bor Anna Lightwood, Gabriel og Cecilys ældste datter. Anna hader at gå i fine kjoler og fortrækker at stjæle hendes lillebrors tøj. Anna hader, at hun en dag skal gifte sig med en mand, for hun fortrækker at kigge på kvinder.

Med broder Zachariahs øjne ser vi en trist kærlighedshistorie folde sig ud.

Learn About Loss

Broder Zachariah sammen med Søster Emily tager til et skyggemarkedet i Tennesee, hvor der lurer farer overalt og mystiske ting sker. Ved dette skyggemarkedet bliver skæbnen, der en dag vil skabe Kit Herondale fastlagt.

A Deeper Love

3 år efter Tessa Grays mand, William Herondale, døde er 2. verdenkrig i fuld gang. I jagten på at finde en mening med livet bliver Tessa sygeplejeske sammen med hendes warlock veninde Catarina Loss.

Broder Zacharai må finde en måde at være der for Tessa uden at bryde hans løfter til hans brødre, samtidig med at han har sin egen sorg at leve med.

The Wicked Ones

Celine Montclaire tager til skyggemaredet for at flygte. Hun ville tage hvor som helst hen for at flygte fra hendes families hænder og vrede. Hun havde aldrig troet, at hun ved en tur til skyggemarkedet skulle møde Valentine Morgenstern, og at han ville tilbyde hende hjertet til ham hun elsker, Stephen Herondale... på en betingelse. Der er altid betingelser på skyggemarkederne.

Son of Dawn

Familien Lightwood venter et nyt familiemedlem, den forældreløse Jace Wayland, søn af Robert Lightwoods afsøde parabatai. Isabell og Alec ved ikke helt, om de er klar til at få en ny bror, men deres forældre har for travlt med de mørke nyheder Rafael Santiago medbringer, overhoved for New Yorks vampyrklan, til at opdage deres børns bekymringer.

The Land I Lost

Alexander Lightwood er taget til Buenos Aires for at genoptage båndet med skyggerjægerne, der er begravet i ruinerne efter den mørke krig. Alec bliver ikke mødt af nogle skyggejægere, men tænker at det er på grund af hans rejsemakker Lily, overhovedet for New Yorks vampyrklan. Men da de to begiver sig til skyggemarkedet og møder en forældreløs skyggejægerbarn, finder de ud af en mørk hemmelighed.

Through Blood, Through Fire

Jem og Tessa har langt om længe en mulighed for at være sammen, men de får ikke lov til at leve lykkeligt til deres dages ende, da de finder ud af at et skyggejægerbarn er i stor fare. En fortabt Herondale skyggejægerbarn. Jem og Tessa bliver nødt til at finde ham, inden hans fjender gør.

The Lost World

Mens Ty er på Scholomancen, afprøver han og Livvy kræfterne på deres spøgelsesbånd. Imens Jem og Tessa forbereder sig på fødslen af deres barn.

Forever Fallen

Jace fra Thule har svært ved at vælge mellem han loyaliteter overfor Ash, som bliver stærkere og stærkere, og ønsket om at være sammen med Clary, lige meget hvilke midler der skal til.

Imens prøver Kit at vende sig til et stille liv på Englands landjord, hvor han prøver at glemme Ty.

Var den god?

Selvfølgelig elskede jeg den, for det var jo Shadowhunters, og jeg havde mulighed for at møde alle mine yndlings karakterer. Det var dog i min mening ikke den bedste ekstra bog til universet, der vil jeg give prisen til Tales from the Shadowhunter Academy da den nærmest havde sit eget plot, samtidig med at den fortalte alle mulige sidehistorier og gave ekstra information om universet. I den her bog får du mere kun sidehistorierne, og der er ikke rigtigt et plot der binder hele bogen sammen, udover fælles faktoren at der altid indgår et skyggemarked i novellerne.

En bog jeg kan anbefale til alle skyggejægere derude!

12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page