top of page

Tag Gaden Tilbage, Sarah Engell & Sanne Munk Jensen


Titel: Tag Gaden Tilbage

Forfattere: Sarah Engell & Sanne Munk Jensen

Sideantal: 268

Udgivelsesdato: 31. januar 2019

Genrer: YA

Sprog: Dansk

Forlag: Gyldendal

Stjerner: 3/5

Tag Gaden Tilbage

Da Polly starter på gymnasiet, åbner der sig en helt ny verden for hende - ikke mindst da den sejeste pigeklike pludselig inviterer hende ind i varmen. Endelig er Polly andet og mere end bare Polly fra Hirtshals. Men bedst som festerne ruller, bryder uvejret løs. Hvad stiller hun op, når alt er fucked? Og hvem kan hun stole på?

- Fra bogens bagsidetekst

Var den god?

Jeg havde regnet med at gå ind i en bog, der udelukkende handlede om hævnporno, som bogen også gjorde, men samtidig blev jeg også mødt af mysterier, spænding og Polly fra udkantsdanmark, jeg kunne spejle mig rigtigt meget i!

Der var rigtigt mange elementer i den her bog, jeg godt kunne lide; som de dejlige bilmetaforer der enten kunne bringe et grin frem eller rynkede bryn, eller sommerfuglene der blev ved med at vende tilbage, (jeg ved, at der er en dansklærer derude, der er meget ivrig efter at spørge sine elever, om hvad det mon betyder, men heldigvis for mig er det her frilæsning), eller kælenavnene alle personer tilsyneladende havde.

Selv som en der kommer fra udkantsdanmark, så kunne jeg meget ofte genkende mig selv i Polly og hendes miljø. Jeg har endda en havn med en fiskebutik og det hele!

Polly er også en utrolig stærk karakter: hun kan fikse biler, hun designer tøj - og vigtigst af alt: hun lader ikke folk trampe på hende.

Jeg studsede temmelig meget over titlen inden jeg - og imens - jeg læste bogen, da jeg synes, at den var ret malplaceret, men efter at have læst bogen vil jeg sige, at den er ret så perfekt, og jeg kan vist ikke helt afsløre hvorfor 🙊 Så det betyder vist bare at du må finde ud af det selv!

116 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page